Ο απόγονος της αιώνιας αμπελουργικής παράδοσης της Αρμενίας είναι η εταιρεία «Vedl-Alco» με 2 μεγάλες επιχειρήσεις: το εργοστάσιο παραγωγής κρασιού Getap το 1938 και το εργοστάσιο κρασιών Vedi το 1956. Διατηρώντας τις παραδόσεις της αρμενικής οινοποιίας, συνεχίζει να επεκτείνετε, προσθέτοντας νέες γεύσεις.

Σήμερα παράγουμε περισσότερα από 100 αλκοολούχα ποτά: διαφορετικές βότκες, ισχυρά ποτά με φρούτα και μούρα, κονιάκ, ξηρά, ημίξηρα, ημίγλυκα και γλυκά κρασιά υψηλής ποιότητας.

Η εταιρεία μας συνεχώς ακολουθεί την εξέλιξη της διεθνούς τάσης των οινοποιήσεων και συνεχώς προχωρά στη βιομηχανική τεχνολογία.

Αυτό εγκρίνεται από τη χρήση του νεότερου εξοπλισμού επεξεργασίας σταφυλιών και εμφιάλωσης προϊόντων στη διαδικασία παραγωγής. Εγγυόμαστε την υψηλότερη ποιότητα προϊόντων, την άριστα, επιτυχημένη προσπάθεια των ειδικών της εταιρείας μας και την άσκηση των νέων τεχνολογιών.

Το “Vedi-Alco” είναι επιθυμητό σήμα όχι μόνο στην Αρμενία αλλά και στο εξωτερικό. Σήμερα, το προϊόν μας εξάγει με επιτυχία στη Ρωσία, τις ΗΠΑ, την Ουκρανία, τη Γαλλία, τις χώρες της Βαλτικής κλπ.

Στις διεθνείς εκθέσεις το προϊόν μας έχει τιμηθεί με πάνω από 90 χρυσά, ασημένια και χάλκινα βραβεία.